★ Awesome Superwoman
aku memang kuno tahap orang gua :)
0 superman's

happy monday tuesday ollsss . aku asyik ingat harini hari isnin je . apesal ntah . terasa masa ni cepat sangat mengalahkan kereta F1 . huahua . makin terasa tua plak aku ni . tak pepasal sibuk sana sini muka dah berkedut seribu! tak sempat la eden nak seterika balik guna vitamin C mcm kak Nita tuhh . awwaww XD . ohh . lari subjek
plak aku nihhh . aku nak habaq kat korang semua ni . aku TIDAK ADA account twitter, myspace, hi5, tagged, sepsep, tomtom . tu semua takde . haha . aku kuno . aku tau . aku ni sedar diri sikit . umur je dah lanjut tapi takde laman sosial . nak suruh aku buat? mintak maaf daun kelapa . aku malas . takde twitter pun aku boleh hidup lagi . tak mati pun . sape cakap takde twitter mati, Bullshit semua tu ok! 

ada blog yang satu ni cukup la derr . korang kalau nak contact aku, emel je . ni emel aku . amek pensel ngan kertas sekarang . takde kertas kau tulis kat dinding jelaa tapi jangan la kau salin kat dinding CC . kang tak pepasal kontroversi emel aku kang . LOL. kau pikir kau sape hana oii! ehhh . lupa nak bagi emel . haha . nikhaslin@ymail.com. tu emel aku . kalau adepape hal . emel jela . kalau ada masa aku baca . aku ni sibuk

orangnye*cehhh . kalau korang malas nak emel aku takpe .  okla . aku nak pergi belayar . belayar kemana . kau pikir sendiri la . 

haha . goodbye! have a nice day :)





|