★ Awesome Superwoman
aku ni sombong sangat ke?
0 superman's

hari ni hari yang sangat mengkonfiuskan aku . aku taktau nape aku asyik dok fikir  pasal ni . orang kata aku sombong sangat , tapi aku rasa aku biasa jee . kalau orang yang tak kenal aku lagi pun kata aku sombong . aku konpius nehh . aku dah habis ramah dia bole kata aku sombong ? dulu ada sorang akak kat sekolah aku kata kat aku, sebelum kenal aku, dia ingat aku sombong . muka aku nampak  aku sombong . apekahhh ? mungkinkah hidungku yang mancung ini sangat mancung mengalahkan zizan raja lawak ?? tettt XDD


ape kena mengena hidung mancung dengan sombong nihh , adoi . ada sorang blogger pena kata kat aku dia jelak dengan aku sebab aku just visit blog femes ames je . blog biasa aku tak visit pun . tak follow pun . haiyak . lepas dia cakap camtu aku dengan senang hati mengeban beliau . huahua . malas aku nak layan budak tu . aku tak sombonglahhh . tak caya tanya kawan-kawan aku, tanya bloggger yang pena  beramah mesra dengan aku *cewahhh . pasal aku visit blog femes ames sahaja tu, sangat la tak betul tau! semua blog aku pergi . cuma blog yang terlampau lambat loading je aku malas nak pergi . takde mood terus . haha . sorry to say . aku memang tak suka blog lambat loading nii . then, aku sangat la takde masa nak update selalu mcm dulu 3kali sehari , sekarang ni seminggu 4 atau 5 kali je update . huhu . nak blogwalking, blogflying, blogeating, blogberaking pun aku tak sempat .  nak update, blogwalking memang la susah . sebab internet aku ni bodo sikit . time malam elok je dia buat hal . saja tak nak bagi aku online malam-malam . gilos punya internet .  okla . aku nak chow~ kesimpulan entry aku ni , aku tidak sombong . cehh . mcm title filem pulak . huahua . hmm . aku seriously tak sombong . mungkin muka aku yang terlampau comel ni nampak sombong tapi hakikatnya aku ramah tak ingat dunia.
sekian . wassalam . hehe XDD


|