★ Awesome Superwoman
bole tak jangan perasan cute !
0 superman's

i jeles dengan you cik taylor swift . you sangat cantik + comel . you ada senyuman yang boleh buat lelaki cair macam coklat dalam mulut . you ada rambot blonde yang cantik yang membuatkan i rasa nak salutkan rambut i dengan emas . cehh . haha . merepek je aku ni . hehe . sometimes kita kena merepek di pagi hari untuk mewujudkan perasaan happy . tp kalau you all merepek pagi2 tapi lepas tu tak happy jangan salahkan
aku pulak tau . haha . harini dah 1februari2011 . korang tak pergi jenjalan ke? jangan tanya aku . sobsob . sedih ni. tapi takpe ! hee . hmm . korang happy ke tak harini ? kalau tak aku nak buat korang happy . tak tahu la kalau korang dah try ke tak tapi aku dah try tadi . lepas buat aku terus perasan , haha . its like this . korang pergi google.com lepas tu type keyword ni , Who's the cutest , korang tekan button I'm Feeling Lucky . gerenti korang puas hati dengan jawapan yang diberi . haha . mana aku tau mende ni ? kawan aku Fyza yang mengajar . haha . ape tunggu lagi ? try la cepat!  hahah XDD


|