★ Awesome Superwoman
haters ? soo whateva :)
0 superman's


aku rindu gila dekat blog aku ni . hari-hari usha tapi tak pena sign in . masa jeles dengan aku tak bagi aku update . tskkk. sepanjang dua hari aku tak update, aku cek jugak shoutbox aku tu . kadang-kadang aku ketawa baca msg korang untuk aku, and semalam aku cek mula-mula je aku sengih macam kerang busuk yang tinggal masa nak buang lepas tu aku jadi mara mcm The Hulk yang tinggal masa nak tuka warna hijau kepada warna merah . aku dituduh copy cat . okayy . kalau aku copy orang, meh sini bagitau . biar aku usha apa yang aku tiru . 
apesal kau tak tinggal link semalam and jadi anon yang tak bertauliah . 


aku tak takut sebab aku tak buat keje fotostat blog orang ni . kau sendiri tau mcm mana anti aku dengan copy cat . aku sendiri mengalah dengan diorang and redesign blog aku yang hodoh tahap khinzir. aku tak suka orang tiru bulat-bulat . jadi biarlah dia amek apa yang aku ada dulu and aku buat yang baru . and FYI aku redesign ikut kepala hotak aku yang berhabuk ni sendiri . aku tak marah . aku taip je mcm marah . cewahhhh . tapi serius aku kata . aku tak marah . aku ada haters ? aku tak kisah . diorang kutuk caci maki aku , aku dapat saham diorang bukan? soo aku tak kisah . benci la aku mcm mana pun , setakat 4 atau 5 orang benci aku ape la sangat . 


aku tau ramai sayangkan aku . wasehhhh, perasan bhai! but whateva . kalau betul , u olls sendiri bagitau aku kayy . to haters , teruskan membenci sbb aku tak rugi and tak untung pape . itu hak korang nak benci aku , 
but please think for awhile , untuk apa kau benci aku tahap orang gila bawak pisau daging sedangkan 
kau tak dapat pape pun . fikirkan .

|