★ Awesome Superwoman
i love barbie :)
0 superman's

ni nak kongsi dengan korang pasal aku . aku ni , umur je 14 tahun tapi still minat and tengok cerita barbie ni . ahah . best oh barbie . daripada kecik suka barbie . kalau ada je cerita barbie kat TV , mesti tak miss
tengok . so, bila ada je cerita barbie dekat TV , mesti berebut remote astro . masa kecik dulu, ayah mesti
belikan barbie . pergi mana pun mesti aku mintak . tapi barbie2 tu mesti tak tahan lama . dalam dua minggu mesti ada yang rambot tobek , kepala hilang , baju koyak . haha . ganas tapi main barbie . camno tu . hekhek . sekarang
ni dah besar, takkan nak main barbie lagi kan . tengok cerita jela .

 tapii everytime  pergi shopping complex , mesti ajak pegi section toys . nak tengok teddy bear and barbie . saja nak tengok barbie yang baru2 . dulu barbie tak cantik sangat . sekarang ni baru cantik . harga pun bertambah cantik . haih , terasa nak beli pon ada . hahaha . malu je dah besar suka barbie tapi haku pedulik hape ! ada aku kisah korang nak ngumpat haku tak mature . cehhh . haha . baru ni ada barbie baru, barbie mermaid kejadah apa ntah . tak hengat . nak download la . hahah . kita , kalau nak perasan muda , banyak2 kan la tengok cerita bebudak ek .
oh! harini hana nak buat creme puff bebeh ! nanti buat entry pasal tu . tunggu ~~

|