★ Awesome Superwoman
korang pernah main tamagotchi tak ?
0 superman's

teringat zman budak² dulu ( sekarang ni aku pon still kategori budak² ) .   dulu mama selalu belikan aku  game ni . tapi dulu tak prnah nk hrgai . kadang² masuk air , kadang² terjatuh dan berkecai . tapi sekarang ni aku menyesal . Mmnyesal tak jaga tamagotchi aku tu .

tamagotchi ni adalah sejenis game virtual . kira mcm digital pet :a3: . kita kena jaga dia , bagi mkn , madikn dia . haaa . best kan soalan kalau prmpuan yang gedik² mcm aku ni , sukalah main game ni  . game ni berasal dari japan . jenama dia dari ban dai . tamagotchi ni sensitif tauu , kita kena selalu take care of it . kalau tak bagi mkn , boleh mati . mcm gmbar kat atas tuh , dia dah buang najis . so , kena bersihkan dia . kalau tak bersihkan , dia mungkin tak selesa dan boleh mati .

yg bestnyer bila nak beli benda ni , mesti tak tahu mana nak pilih . bnyk sgt shape dia cumel . kadang² rasa mcm nak beli semua . aku selalu mcm tu . maklumlah , org tamak  . bkn prmpuan je boleh main tau . lelaki pon boleh . kalau bwk g skolah best ni . kalau boring ckgu kat depan mengajar , kita boleh main tamagotchi bawah meja  . bnda ni boleh dpt di bhgian permainan jusco atau klcc  . tempat² lain mungkin ada jugak  . apa tunggu lagi , jom beli . hrga aku tak sure . mngkin dlm RM70 something lah .


|