★ Awesome Superwoman
makan atau diet makan atau diet ?
0 superman's


perghhh . sumpah aku terliur tengok gambar tu . sekarang jam menunjukkan 12.36 pagi . sepatutnya aku dah buat airlior basi tapi malam ni aku melantak keropok lekor dan pancake . konon supper la . betul tak aku eje ? lantak la . takde cikgu BI pun . LOL . rose, you belum jadi teacher lagi kan ? haha . owhh . aku teringin nak makan mcm-mcm . aku nak makan pizza, McD, KFC . aku nak menternak lemak mcm Cikepal . aku nak try jugak resepi yang Liyana Luniakongsi . dalam kepala hotak aku makanan je . bila aku tengok Macaroon dalam iklan Milkadeal, lagila aku terliur . aku dala tak pernah makan mendealah tu so aku jadi batak sikit nak rasa . sape bole belanje ? haha .


|