★ Awesome Superwoman
saya nak pegi korea la !
0 superman's
assalamualaikum . 

kalau korang perasan , sekarang ni BERLAMBAK manusia yg tgh ANGAU ngan korea .
angau dengan artis-artis dorang . yang perempuan menjerit-jerit tengok boyband yang suka tayang SIXPACK-ABS diorang  . yang lelaki pulak tergoda dengan keseksian girlgroup diorang . 

         


kalau ada artis-artis Korea datang buat FanMeeting kat Malaysia ,
GERENTI ramai orang . tiket mahal pun orang sanggup beli . aku pun minat gak , everyweek aku update . tapi xdla smpai fanatik sgt . aku just dengar lagu dorg mcm biasa je . aku update pun update lagu je .
ade album baru , aku download . jangan hrp aku nak beli . MAHAL ! hee .

tapi bukan hiburan je yang aku minat , tempat kat sana pun sama . aku dah lama teringin nak pergi Korea . drpd aku darjah 5 lagi . aku tengok tempat-tempat kat sana best je . lawa pulak tu . 

if korang ade banyak duit , pegilah bercuti ke korea ek . aku sure korang seronok kat sana .
yeye je aku ni promot . hahaha . bye !




|