★ Awesome Superwoman
saya suka shopping !
0 superman's
hai koranggg . huu . baru je lepas berblogwalking . waa . jeles tgok blog yang kiut miut mcm blog cikputput . 
kawaii sgt ! then , pegi pulak blogshop . memang tak tertahan tgok shawl yg agak baru . n jumpe plak shawl yang sesuai ngan baju raya aku . eh , aku da shopping raya tau . nak beli awal2 . nanti yg cntik abis . menangis tak berlagu aku karang . ( owg pompuan . cmni le . haha) kalau rajen meh le singgah blogshop ni . aurora collection . blogshop ni jual shawl je . murah lagi tu . aku ni dala baru nak berjinak-jinak pkai shawl . haha . ketinggalan cket . 

aku ni bole dikatekan SHOPAHOLIC . tp wat mse ni gne duit bpk aku . haha ! aku tak ley nampak tees yg lwa , skinny jeans , cute shawl , cool hndbag . arghhhhh ! tak bole ! tak bole ! ouh ! aku tak mention HEELS ! 
thats my fav . heels . walaupon aku tinggi mcm galah . aku nk pkai heels . HAHA .


I WANT THIS BADLYYYYY !


kalau kau nak elak drpd boros , kau buat list ape yang nak beli . bpe helai baju n seluar , bpe bijik kasot nak beli .
n agak2 berape bajet beli barang2 tu sume . then , bawak la duet ckop2 je . dgn cre tu bley la berjimat cket kan .
kalau sibok ikot nafsu shopping , memang tinggal habok la duit dlm bank . ouh ya . jangan slalu gune credit card . credit card bole wat org lupe dri . bile da seronok gune credit card , xkan sedar hutang da blambak .
bile dpt surat bank baru nak nyesal . nges2 . xde gune babe . so , jaohkan diri anda drpd credit card ye . gune ble ade emergency je .

hmm , aku ni dlu seorg yang boros . tp skunk aku da brubah mnjadi org yg berjimat . 
aku da tak nak spend duit kat mnde yang tak bfaedah . n aku sangat masyuk sekarang . HAHA . nnti raya dpt duit raya . lg masyuk . mcm dapat je duit raya . kau da besar la !  =.= 
hey2 . puasa belom lagi kay . ganti puase pon tak abis . ade lagi 6 hari . kau da ganti ? klau blom . cepat2 la ganti smentare masih sempat walaupon mase da agk suntok . kla guys , need to stop . xsehat ni . ade flu . sobsob .

ASSALAMUALAIKUM . =)





|