★ Awesome Superwoman
segmen saya : rahsia blog anda .
1 superman's
annyeonghaseyo readers 
tetiba hari ni rase nk join je segmen saya : rahsia blog anda :) so , kalau sesiapa yang teringin nk join jugak segmen ini , picit sini ! aku join ni just for fun okie. no hadiah disediakan. tp takpe. tak kesah pon. *LOL

okay , now kena jawab soalan yg diberikan :) *excited woo!


1. Adakah blog korang mengikut warna favourite korang? *Nyatakan warna fav. korang
 ekceli, tadela sangat. just sbb ade warna putih pink pastu ditambah dengan polka dots. nampak menarik. fav colour ? im pure white addicted :) kalau boleh nk semua benda warna putih !

2. Berapa lama korang berblogging? 
 tak sure sangat. tp, lebih kurang 5 bulan baru :)

3. Korang rujuk pada tutorials siapa? *Beri tiga nama 3 bloggers
 kaka nana kaka syamira dan kaka meiradio orang THE BEST lah :)

4.  Komen sikit pasal blog saya. * Pendek sahaja.
 komen ? erm. tadepapepon nk komen. blog kaka comel, cutee and cantek sangat 

5. Anda suka dengan blog korang? *Bagi sebab :)
 suka ! sbb hasil daripada kite edit ape semua tu, hasil penat lelah berbaloi dpt hasilkan blog yg memuaskan hati sy dan maybe hati blogwalkers 


* dengan berbesar hati , sy hendak mengetag kaka hanna dan kaka umairah 



|