★ Awesome Superwoman
the famous amos youtuber.
0 superman's

Assalamualaikum !
berape hari tak update neh ? Huff , sengaja tak mau update baru habis makan ayam tadi kakcik jangan marah saya bedal akak nye ayam yang semamangnye comel okay , hari ni update macam - macam sebab saya terlebih boring dengar sajalah yea

sorry-sangat-sangat-sebab-tak-update-entry . YAY ! akhirnya dapattt jugak idea untok meg-update entri . * hoho , seronok tak ikhlas :P * haha , kali ni , dapat idea nak tulis pasal .. THE FAMOUS AMOS YOUTUBER ! adekah itu anda ? oh , same sekali tidak *GELENG CEPATT* hehe , rom droll please !



siapa tak kenal diorang ? hoho , aku bet hampir semuaorang yang selalu-sangat-online-lappy mesti tau betol tak ? yeah , mereka yang famous tu ialah Najwa Latif & Anwar Hadi . diorang ni macam 'artisYoutube' la . what ? kau tak kenal ? tak pa, meh nak intruduce :D



kita mula dengan Anwar Hadi ok ? *sedap macam eskemnye mulut hang , die lagi tua okey ! * mula² tak kenal sangat la . memang ade bloggers yang ade tunjok video die tapi buat tak heran sebab kemalasan-yang-melampau . at last , layaan je la .

kalau korang tengok video die , memang sah korang terpikat . dah lahengsem best , berkualiti pulak tu * ececeh , ayat kauuuu . first video aku tengok ialah 'EwwW' wah² ~ bahasa rempit ? bahasa "comel" ? apekah ? meh layan video ni sattt .


apemacam ? terpikat taak ? ^__* haha , ni video yang paling best lah :D hehe , seperti manusia biasa yang lain , confirm ade facebook kan ? teehee . so , here's the link :D
Blog :
http://anakazman.blogspot.com/


Facebook :
http://www.facebook.com/pages/IniAnwarHadi/174246642619680


Youtube Channel :
http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi



Siapa tak kenal die ? she's like .. YUNA THE SECOND ! yee ha ~ Hehe , Kak Najwa ni saya dengar dari bloggers yang umur die 16 y/o . muda tapi berbakat :D suara die boleh tahan la :) dengar cerita, result pmr kak najwa 7A . woa ~ terror tu . haha , jeles la pulak .

haha kau . aku edit gambar die shining lagi tau . mwahaha :D biar korang semua terpikat gitu hah . hehe , ni salah satu lagu dia ( cover okey ) .



seperti biasa, kalau nak contact dia , boleh rujuk kat bawah ni haa ~ kepada peminat Justin Bibir , kak najwa pon ade buat cover . hoho , bila la pulak nak ade cover Usher neh >:D

Blog :
http://najwalatifs.blogspot.com/


Facebook Fan Page :
http://www.facebook.com/pages/Najwalatif/161004417265295


Youtube Channel :
http://www.youtube.com/user/najwa595

Tu jelah nak post hari ni . Tekan LIKE kalau korang suka :)


|