★ Awesome Superwoman
Happy Mother's Day :)
0 superman's


 and Assalamualaikum earthlings :)


Hachuuuumm ! Belog bersawang dah lama tak hupdate , hurmmm . Busy gila dengan sekolah, kucing , cousin's wedding & ujian . Lagi² homework yg bertimbon kalahkan Gunung Everest . godd , tahun ni paling busy kot . haihhh 



Ok , tutop cerita pasal tadi . sekarang kite cerita pasal Mother's Day pulak . JENG , JENG , JENG , 8th May muncul . Maksodnye Happy Mother's Day ;) 

Happy Mother's Day untok semua ibu² bapa² semua yg ada di sini kat luar sana , especially my mom . Dear mom , thanks for being the greatest mom ever . 
Love you mom , muahhh 

Source : Incik Google

Korang tau tak , dalam banyak² ibu , ibu mana yg kita tak hargai    hah , teka cepat . Alah , kacang je . eh silap , sawi . Oitt , macam Upin&Ipin je , jawapannye lembu .


Susu botol yg kite minum dari Dumex semua tu kan dari lembu , ade ke kita ucap Happy Mother's Day kat die ? humm , kalau aku jadi lembu , dah lama aku tumbuk , dush² ! 



Hah , saya , Usop , bekas penari kebudayaan Ainaa , ingin mengucapkan Happy Mother's Day dekat lembu yang telah berjasa , hehe :) Ayoo , merapu je lebih  Ok lah , baiiii . 

|