★ Awesome Superwoman
kawad kaki.
0 superman's

source : strawberryposh

Assalamualaikum earthlings :c:
Okay , hari ini aku nak share something :face5: Nak tahu tak pasal apa :s: Pasal pertandingan kawad kaki peringkat daerah sahaja. Seronok sangat ! Rasa macam nak lagi , lagi dan lagi :face68: Lebih seronok lagi apabila platun kami dapat FIRST . Phewwwwwit :face18: Memang rasa macam nak melompat lompat apabila pengacara majlis mengumumkan tempat pertama pertandingan kawad kaki. Aku rasa macam sekolah lain tercabar :face22: Al-maklumlah , sekolah aku kan girls sahaja , kehebatan kami terserlah woo :face44: Last year , second :face45: this year FIRST. 

Bukan main lagi kito orang snap situ , snap sini :98: Bangga , Happy , Teruja :face64: Sinar harian datang dan temuramah komander kami , kak Mimi :l: ata
u lebih dikenali mimi miyo :95: Tengok bawah , ada sedikit gambar Pasukan Kadet Bomba & Penyelamat Sekolah Menengah Sains Pasir Puteh :face51:

sinar harian :)

lagu sorak kami !

snap :)

kami comel kan kan kan ? hehe :)



Labels:


|